Back to top

Nieuws

Home Straatpraat Nieuws Falco verwelkomt u op de Vakbeurs Openbare Ruimte in Brussel!

Falco verwelkomt u op de Vakbeurs Openbare Ruimte in Brussel!
Falco verwelkomt u op de Vakbeurs Openbare Ruimte in Brussel!
Nieuws 21 mrt 2024

Falco is trots om aan te kondigen dat wij dit jaat voor de eerste keer, deel zullen nemen aan de Vakbeurs Openbare Ruimte, die gehouden wordt in Brussel op 27 en 28 maart. Bezoek ons op stand 4.37 om onze innovatieve producten en oplossingen voor de openbare ruimte te ontdekken. Dit jaar belichten we specifiek onze expertise in fietsparkeeroplossingen en sraatmeubilair.

Innovatieve fietsparkeeroplossingen en meer

Onze stand zal verschillende hoogtepunten uit ons assortiment presenteren, waaronder een fietsoverkapping en diverse soorten fietsenrekken. Deze producten zijn speciaal ontworpen om een veilige en gebruiksvriendelijke parkeeromgeving voor fietsers te creëren. Onze fietsoverkappingen bieden niet alleen bescherming tegen weersinvloeden, maar zijn ook een esthetische aanvulling op de stedelijke omgeving.

Straatmeubilair voor een levendige openbare ruimte

Naast oplossingen voor fietsparkeren tonen we ook ons stedelijk meubilair, waaronder een overdekte zitplek die perfect is als Jongeren Ontmoetings Plaats (JOP). Dit meubilair is ontworpen met het oog op duurzaamheid en comfort, om ontmoetingsplekken in de openbare ruimte te creëren die zowel functioneel als uitnodigend zijn.

Bezoek ons gratis

De toegang voor de Vakbeurs Openbare Ruimte is volledig gratis. Dit biedt een uitgelezen kans om de laatste trends en innovaties in de openbare ruimte te ontdekken. Wij nodigen u van harte uit om onze stand 4.37 te bezoeken, waar ons Falco team klaarstaat om u te verwelkomen en meer te vertellen over onze producten en hoe deze kunnen bijdragen aan de kwaliteit en leefbaarheid van uw openbare ruimte.

Mis deze kans niet om direct in contact te komen met de experts van Falco en om inspiratie op te doen voor uw volgende project. We kijken ernaar uit u te ontmoeten op de Vakbeurs Openbare Ruimte in Brussel!

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

+31 546 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!