Back to top

Projecten

Home Projecten

Compact fietsparkeren in fietsenkelder nieuw uniek kantoor Booking.com
24-01-2023

De fietsenkelder van het nieuwe Booking.com kantoor is ingericht met fietsparkeersystemen van Falco. Bijna 2000 fietsen kunnen worden geparkeerd in de fietsenstalling door het gebruik van compacte fietsenrekken zoals etagerekken en ons verticale fietsophangsysteem.

Lees verder
Grote FalcoPlana overkapping in gebruik als opslag voor hout
16-01-2023

Op het buitenterrein van Hout & Steenhandel Kortenhoef is een overkapping FalcoPlana geplaatst die gebruikt wordt als berging om hout onder op te slaan. De overkapping heeft een lengte van maar liefst 18 meter!

Lees verder
Fietsoverkapping en berging voor containers in 1 voor apotheek
13-01-2023

Bij apotheek Geesterduin in Castricum is een ruime overkapping geplaatst met een groendak. Een deel van de overkapping is bestemd om fietsen in te parkeren en een deel is voor berging voor containers. Elk deel heeft een eigen afsluitbare deur.

Lees verder
Herinrichting schoolplein ECL in Haarlem
09-01-2023

Het schoolplein van Het Eerste Christelijk Lyceum Haarlem (ECL) is heringericht met een fietsoverkapping met groendak. In de fietsoverkapping zijn verschillende fietsenrekken geplaatst. Op diverse plekken op het schoolplein staan afvalbakken. Een aantal zijn vrijstaand geplaatst en een aantal afvalbakken zijn gemonteerd aan de wand.

Lees verder
Fietsoverkapping met fietsaanleunbeugels voor Zwijsen College
03-01-2023

Op het schoolplein van het Zwijsen College in Veghel is een fietsenberging FalcoLok 500 geplaatst. Fietsen van docenten en leerlingen kunnen worden geparkeerd en eventueel opgeladen aan de FalcoForce fietsaanleunbeugels met oplaadpunten.

Lees verder
Inrichting fietsenkelder bij appartementencomplex met compacte fietsenrekken en oplaadpunten
13-12-2022

Rijnvliet Utrecht is een statig wooncomplex in Leidse Rijn. Het complex bevat 198 huurappartementen over 5 verdiepingen. In opdracht van Van Schijndel Bouwgroep heeft Falco de ondergrondse fietsenstalling ingericht. Hier is ruimte om 700 fietsen te parkeren in (etage) fietsenrekken met ook een groot aantal oplaadpunten voor e-bikes.

Lees verder
Speciale fietsenrekken voor kratfietsen op het schoolplein
29-11-2022

De kratfietsen zijn nog steeds erg populair onder scholieren. Ons speciale fietsenrek FalcoCrate is perfect om kratfietsen in te parkeren. Bij het Mendel College in Haarlem is de fietsparkeercapaciteit uitgebreid met extra FalcoCrate fietsenrekken. Op het schoolplein stond al een fietsoverkapping en een aantal FalcoCrate fietsenrekken.

Lees verder
Netjes fietsparkeren met fietsnietjes op buitenterrein sportcomplex
24-11-2022

Op het buitenterrein van Sporthal de Cuyl in Oegstgeest zijn 159 fietsaanleunbeugels geplaatst zodat de fietsen van bezoekers en sporters netjes en efficiënt geparkeerd kunnen worden.

Lees verder
Fietsoverkapping op maat voor Duits bedrijf
22-11-2022

Voor het Duitse bedrijf Huehoco, gevestigd in Wuppertal, hebben we onlangs een mooie fietsoverkapping op maat ontworpen en geplaatst. Ook hebben we gezorgd voor de (etage)fietsenrekken met oplaadpunten voor e-bikes en aanbindbeugels.

Lees verder
Groot aantal overkappingen op terrein zorginstelling
14-11-2022

Het Koraal biedt zorg, ondersteuning, onderwijs en arbeid. Op sommige locaties kunnen cliënten ook wonen. Falco heeft op diverse woonlocaties van Het Koraal een groot aantal fietsoverkappingen en bergingen geplaatst.

Lees verder
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 35 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!