Back to top
Privacyverklaring

Over Falco

Home Over Falco Privacyverklaring

Privacyverklaring

De website www.falcobv.be wordt beheerd door Falco BV. In deze verklaring geven wij aan welke gegevens wij via onze website verzamelen en waarvoor deze gegevens worden gebruikt. Op deze website worden gegevens verzameld via de volgende kanalen:

 1. Contact-, offerte- en andere formulieren
 2. Het aanvragen van onze e-mailnieuwsbrief
 3. De webshop
 4. Sociale netwerken

1. Contact-, offerte- en andere formulieren

Wanneer u gegevens invult op een formulier op de website, dan gebruikt Falco BV deze gegevens om uw reactie te beantwoorden. Wanneer er sprake is van een offerte of order bewaren wij uw gegevens in onze administratie en gebruiken deze voor het verzenden van direct mail. Geeft u aan dat u deze direct mail niet (meer) wilt ontvangen (telefonisch, digitaal of schriftelijk), dan schrappen wij uw gegevens meteen. 

2. E-mail-nieuwsbrief

Wanneer u onze e-mail-nieuwsbrief aanvraagt, dan bewaren wij uw gegevens in een database voor verzending van de e-mail-nieuwsbrief. Na inschrijving ontvangt u van ons een bevestigingslink in uw e-mail. Pas uw bevestiging is uw inschrijving definitief. Uw gegevens gebruiken we alleen voor dit doel en uw gegevens delen wij niet met derden U kunt zich te allen tijde in elke e-mail-nieuwsbrief afmelden via de link onderaan elke nieuwsbrief. 

3. Webshop

Wanneer u een bestelling wilt doen via onze webshop, dan vragen wij van u de volgende gegevens: 

 • Gebruikersnaam en wachtwoord.
 • Diverse gegevens zoals naam, bedrijfsnaam, fax- en telefoonnummer, email-adres, Kamer van Koophandel-nummer en postadres/afleveradres/factuuradres.

Deze gegevens worden gebruikt voor het leveren van een product of dienst en om die redenen bewaard in onze administratie en in de webshopdatabase.

4. Sociale netwerken

Bij diverse content op onze website is er de mogelijkheid om deze content te delen of te liken via sociale netwerken. Falco gebruikt onderstaande sociale netwerken. Achter de naam van het betreffende sociale netwerk staat een link naar hun privacybeleid (Soms Nederlands of anders in het Engels).

Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen (“tweeten”) op sociale netwerken als Facebook, Twitter en dergelijke. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van de respectievelijke platforms zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Leest u de privacyverklaring van de betreffende platforms (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.

De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Google, Facebook, LinkedIn, Twitter, Pinterest, Instagram, YouTube en anderen opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google, Facebook, LinkedIn, Twitter, Pinterest, Instagram, YouTube en anderen stellen zich te houden aan de Privacy Shield-principes (zie www.privacyshield.gov) en zijn aangesloten bij het Privacy Shield-programma van de EU, de VS en Zwitserland. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Inzage, verwijdering en vertrouwelijkheid

U hebt het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van uw gegevens. Maak gebruikt van ons contactformulier of stuur een e-mail aan info@falco.nl Om misbruik te voorkomen kunnen wij u vragen om uzelf adequaat te identificeren. Falco BV behandelt al uw gegevens vertrouwelijk en verkoopt of verschaft geen adressen of andere data aan derdenFalco BV kan besluiten om deze Privacyverklaring te wijzigen indien, voor zover wettelijk is toegestaan, persoonsgegevens anders worden verwerkt.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

 • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
 • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
 • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
 • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
 • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

+31 546 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!