Back to top

Innovatief fietsparkeerproject in Gdańsk met Falco etagerekken

Home Projecten Innovatief fietsparkeerproject in Gdańsk met Falco etagerekken

In maart 2024 werd in de wijk Wrzeszcz in Gdańsk een state-of-the-art fietsenstalling geopend. Deze faciliteit, geplaatst in samenwerking met onze Poolse partner, is uitgerust met FalcoLevel Premium etagerekken en biedt ruimte aan 500 fietsen. Het project is deel van een groter EU-gefinancierd initiatief om duurzame mobiliteit in de stad te bevorderen.

Falco etagerekken: een duurzame oplossing

De FalcoLevel Premium etagerekken zijn ontworpen voor efficiënt ruimtegebruik en gebruiksgemak. De etagerekken vergroten de capaciteit van fietsparkeerlocaties zonder in te leveren op toegankelijkheid. Elk rek is uitgerust met een gasdrukvering die het makkelijk maakt om fietsen op een hoger niveau te stallen. Dit systeem is niet alleen ruimtebesparend maar ook gebruikersvriendelijk, waardoor het een ideale keuze is voor drukke stedelijke omgevingen. Tevens zijn er oplaadpunten toegevoegd zodat bezoekers hun ebike kunnen opladen tijdens het parkeren!

Technologische integratie

De fietsenstalling in Gdańsk is ook uitgerust met een geavanceerd fietsdetectiesysteem van  Abel, dat in real-time de bezettingsgraad monitort. Dit systeem stelt gebruikers in staat om snel beschikbare parkeerplaatsen te vinden, wat bijdraagt aan een naadloze en efficiënte gebruikerservaring.

Digitale integratie met BIM bestanden

Falco biedt Revit (BIM) bestanden voor het FalcoLevel Premium+ etagerek, waardoor het integreren in digitale bouwprojecten vereenvoudigd wordt. Dit bevordert efficiënte planning en realisatie van bouwprojecten door een duidelijk inzicht in ruimtelijke behoeften.

Ontvang uw Revit bestanden

Geïnteresseerden kunnen de Revit bestanden aanvragen via de productpagina op onze website. Deze bestanden worden spoedig geleverd, klaar voor gebruik in uw projectplanning.

Persoonlijk advies en maatwerk

Onze projectadviseurs staan klaar om persoonlijk advies te bieden voor het inrichten van fietsenstallingen binnen uw pand. Wij kunnen tekeningen op maat leveren, zodat u al vroeg in het proces een duidelijk beeld krijgt van de parkeermogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onze website, chat, telefoon op (0546) 55 44 44, of e-mail op info@falco.nl.

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

+31 546 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!