Back to top

Fietsoverkapping en fietsenrekken met oplaadpunt voor Belgisch bedrijf

Home Projecten Fietsoverkapping en fietsenrekken met oplaadpunt voor Belgisch bedrijf

Op het buitenterrein van CEE Engineering is een fietsoverkapping van Falco geplaatst. In de overkapping kunnen medewerkers en bezoekers veilig en droog hun fietsen parkeren en ook opladen indien gewenst. 

FalcoZan fietsoverkapping op maat

De overkapping FalcoZan die bij CEE engineering is geplaatst, heeft afmetingen van 5 m bij 2,5 m. Het dak van de overkapping bestaat uit aluzinc profielplaten.De dakframes zijn voorzien van een geintegreerde goot. Voor de wandafwerking is veel mogelijk, voor dit project is gekozen voor FSC® hardhout. 

Fietsenrekken met oplaadpunten

In de fietsoverkapping staan twee fietsenrekken FalcoSound met 4 fietsplaatsen. Op de fietsenrekken zijn dubbele oplaadpalen gemonteerd. Ideaal om e-bikes op te laden!

Falco internationaal

Falco producten worden verkocht in heel Europa. Er zijn drie dochterbedrijven in Denemarken, U.K en Duitsland en talloze partners die onze producten verkopen. Sinds vorig jaar levert Falco ook veel producten rechtstreeks aan Belgische klanten. Op verzoek komen onze Nederlandse projectadviseurs op locatie om fietsparkeeroplossingen te bespreken.

Maak een afspraak via info@falco.nl, begin een chat, vul het contactformulier in of bel naar 0546 55 44 44.

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!