Back to top

Fietsoverkapping en fietsenrekken met oplaadpunt voor Belgisch bedrijf

Home Projecten Fietsoverkapping en fietsenrekken met oplaadpunt voor Belgisch bedrijf

Op het buitenterrein van CEE Engineering is een fietsoverkapping van Falco geplaatst. In de overkapping kunnen medewerkers en bezoekers veilig en droog hun fietsen parkeren en ook opladen indien gewenst. 

FalcoZan fietsoverkapping op maat

De overkapping FalcoZan die bij CEE engineering is geplaatst, heeft afmetingen van 5 m bij 2,5 m. Het dak van de overkapping bestaat uit aluzinc profielplaten.De dakframes zijn voorzien van een geintegreerde goot. Voor de wandafwerking is veel mogelijk, voor dit project is gekozen voor FSC® hardhout. 

Fietsenrekken met oplaadpunten

In de fietsoverkapping staan twee fietsenrekken FalcoSound met 4 fietsplaatsen. Op de fietsenrekken zijn dubbele oplaadpalen gemonteerd. Ideaal om e-bikes op te laden!

Falco internationaal

Falco producten worden verkocht in heel Europa. Er zijn drie dochterbedrijven in Denemarken, U.K en Duitsland en talloze partners die onze producten verkopen. Sinds vorig jaar levert Falco ook veel producten rechtstreeks aan Belgische klanten. Op verzoek komen onze Nederlandse projectadviseurs op locatie om fietsparkeeroplossingen te bespreken.

Maak een afspraak via info@falco.nl, begin een chat, vul het contactformulier in of bel naar 0546 55 44 44.

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

+31 546 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!