Back to top

Bedrijfsnieuws

Home Straatpraat Bedrijfsnieuws John Wermink aan de slag als Circulair Manager bij Falco

John Wermink aan de slag als Circulair Manager bij Falco
circulair manager circulaire economie duurzaamheid
Bedrijfsnieuws 23 apr 2020

Sinds 1 april is John Wermink in dienst bij Falco als Circulair Manager. Falco zet hiermee een belangrijke stap op het gebied van circulariteit en de circulaire economie. Hier kunt u meer lezen over Falco & de circulaire economie.

John stelt zich in onderstaande bericht graag voor:

Mijn naam is John Wermink en ik heb ruim 10 jaar ervaring in de branche voor het inrichten van de buitenruimte. Vanuit mijn (Twentse) opvoeding vind ik het belangrijk dat we zuinig omgaan met onze spullen.Het zit ook in het DNA van Falco om zuinig om te gaan met grondstoffen, arbeid en de middelen welke ons ter beschikking staan. Mijn doel is om bij Falco in kaart te brengen hoe circulair ons productassortiment al is a.d.h.v. MKI-waardes en wat we nog meer kunnen ondernemen om circulair te zijn. Dit is van belang omdat vanuit de overheid de vraag groeit naar circulaire producten, circulair straatmeubilair hoort daar ook bij! In deze functie ben ik de spin in het web tussen de afdelingen verkoop, technisch bureau (productontwikkeling), bedrijfsbureau en productie. Ook is het logisch dat ik hierbij het onderhoud van onze certificaten ISO 9001, 14001, VCA en CO2 prestatieladder (KAM) intern begeleid.Kortom, een functie met veel uitdaging en toekomst waar ik veel zin in heb!

Heel veel succes John!

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!