Back to top

Drie transparante fietsoverkappingen op bedrijventerrein

Home Projecten Drie transparante fietsoverkappingen op bedrijventerrein

Comhan Holland is een producerende groothandel op het gebied van aluminium platen, aluminium profielen en slimme aluminium systemen. Op het buitenterrein zijn drie transparante fietsoverkappingen geplaatst met daarin fietsaanleunbeugels. Elders op het buitenterrein zijn ook ronde RVS fietsaanleunbeugels geplaatst.

FalcoSail fietsoverkappingen

De FalcoSail is een populaire transparante overkapping met een groot gebruikersgemak. Door de grote inloophoogte en diepte is het eenvoudig om de fiets te parkeren, ook het op slot zetten ervan gaat eenvoudig.De FalcoSail is aan drie zijden bekleed met helder polycarbonaat.

FalcoToaster fietsaanleunbeugel

In de fietsoverkappingen zijn FalcoToaster fietsaanleunbeugels geplaatst zodat de fietsen van Comhan medewerkers netjes en steveig geparkeerd kunnen worden onder de overkapping. De FalcoToaster is een combinatie van een aanbindbeugel en een fietsenrek.

RVS fietsaanleunbeugels

Op het buitenterrein, voor het pand van Comhan, staan drie ronde RVS fietsaanleunbeugels.Deze fraai gebogen aanleunbeugel heeft een RVS kwaliteit 304, hierdoor  is het ook een duurzame aanleunbeugel.

Fietsparkeren op bedrijventerreinen

Onze overkappingen worden op veel verschillende locaties geplaatst, zoals op schoolterreinen, zorginstellingen, appartementencomplexen en ook op bedrijventerrein. Op zoek naar de perfecte fietsoverkapping voor uw bedrijf? Onze projectadviseurs denken graag met u mee. Voor inspiratie kunt u ook ons Pinterest bord "Bedrijventerrein inrichten"" bekijken.

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!