Back to top

Compacte bergingen bij appartementencomplex

Home Projecten Compacte bergingen bij appartementencomplex

Bij een appartementencomplex, een voormalige kerk, is in opdracht van Bouwbedrijf Bouwen met een Plus een compacte fietsenberging FalcoCrea geplaatst.  Bewoners kunnen hier hun fiets of scooter veilig parkeren.

FalcoCrea berging

De FalcoCrea berging is net als veel van onze overkappingen modulair opgebouwd. De afmeting van de berging is 2 x 2 meter met een hoogte van 1,5 meter. In totaal zijn er 9 bergingen geplaatst naast elkaar. Elke berging heeft een dubbele draaideur waardoor de voorzijde helemaal geopend kan worden.

Wandbekleding en groendak

Voor de wandbekleding van de FalcoCreas is gekozen voor Delft-500 Rabat profiel in de kleur zwart. Andere wandbekledingen zijn uiteraard ook mogelijk.

Het dak van de berging is gemaakt van aluzinc profielplaten en geschikt voor voor sedum. Onze partner Binder verzorgt het aanbrengen van de dakvegetatie. Een groendak is prachtig om te zien, maar heeft ook nog allerlei andere voordelen. Zo isoleert een groendak warmte en geluid, vermindert de waterafvoer naar het riool en zorgt voor compensatie van CO2. Een groendak gaat ook nog eens langer mee dan gebruikelijke dakbekleding.

Fietsenrekken

In elke FalcoCrea berging is een FalcoSound fietsenrek geplaatst met 4 plaatsen. De h.o.h. ruimte tussen de plaatsen is 40 cm.

Straatmeubilair voor woningbouw

Naast bergingen en fietsoverkappingen kunt u ook denken aan straatmeubilair bij de inrichting van het buitenterrein van een appartementencomplex. Wat te denken van picknicksets of banken op een dakterras? Of scootmobiel overkappingen bij een senioren complex? Of deze ronde fietsoverkapping die meebuigt met de ronde vorm van het appartement? 

Advies op maat

Ons assortiment overkappingen en straatmeubilair is erg groot, en de mogelijkheden zijn talloos. Onze projectadviseurs voorzien u graag van advies. Dankzij onze eigen afdeling productontwikkeling en moderne productie faciliteiten is het relatief eenvoudig om een fietsoverkapping op maat te ontwikkelen geheel naar uw wens. We zijn bereikbaar via info@falco.nl of +31 546 55 44 35.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!