Back to top

Bijzonder gevormde fietsenstalling bij modern woongebouw

Home Projecten Bijzonder gevormde fietsenstalling bij modern woongebouw

In opdracht van aannemersbedrijf Kwakkenbos heeft Falco een fietsenstalling geplaatst met een bij het woongebouw passende vorm met daarin ruimte om 80 fietsen te parkeren van bewoners.. The Switch was een kantoorpand en is getransformeerd naar een modern en duurzaam appartementencomplex. Het gebouw en de fietsoverkapping zijn ontworpen door Klunder Architecten. Falco's ontwerpafdeling en onze productie afdeling hebben ervoor gezorgd dat de overkapping op maat geproduceerd kon worden bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen.

Fietsenstalling op maat

Wij hebben veel verschillende overkappingen in ons assortiment. Heeft u specifieke wensen wat betreft formaat, wandbekleding of vorm? Er is veel mogelijk, Falco beschikt over een eigen ontwerp afdeling en moderne productie faciliteiten. De fietsenstalling die geplaatst is bij The Switch bestaat uit verschillende vakken van de overkapping FalcoZan-180 De vakken zijn zo geplaatst dat de stalling een trapzium vormt, heel goed passend bij de vorm van het appartementencomplex.

De wandbekleding van de stalling bestaat uit FSC® gecertificeerd hardhouten latten. 

 

Het dak bestaat uit aluzinc profielplaten en is verzwaard zodat het dak voorzien kan worden van sedum. Een groendak heeft veel voordelen. Zo isoleert een groendak warmte en geluid, neemt fijnstof op en vermindert  de waterafvoer naar het riool en zorgt voor compensatie van CO2 uitstoot. Een groendak gaat ook nog eens langer mee dan gebruikelijke dakbekleding.

Fietsenrekken

In totaal kunnen er 80 fietsen van bewoners overdekt geparkeerd worden. Er zijn tien fietsenrekken van acht plekken van het model A-11Het fietsenrek A-11 is al vele jaren het meest toegepaste fietsenrek en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De A-11 is geschikt voor allerlei soorten fietsen zoals stads-, hybride-, race en ATB fietsen met een banddikte tot 40 mm.

Advies

Op zoek naar een niet standaard fietsoverkapping? Bij Falco bent u aan het juiste adres. Bekijk onze ronde overkapping die we gemaakt hebben voor een kindcentrum of onze Pinterest pagina voor meer inspiratie.

Onze projectadviseurs denken graag met u mee! U kunt contact opnemen via de chat, het contactformulier, via de mail (info@falco.nl) of telefonisch  +31 546 55 44 35.

 

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!