Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat Week 9: FalcoLevel Premium etage fietsenrek bij studentenwoning Amsterdam

Week 9: FalcoLevel Premium etage fietsenrek bij studentenwoning Amsterdam
Week 9: FalcoLevel Premium etage fietsenrek bij studentenwoning Amsterdam
Montage project van de week 5 mrt 2021

Aan de Poeldijkstraat in Amsterdam Nieuw-West zijn nieuwe studentenwoningen gerealiseerd. Omdat studenten meestal de fiets gebruiken om van A naar B te komen, zijn in de kelder fietsenrekken geplaatst waar meer dan 300 fietsen geparkeerd kunnen worden. 

In samenspraak met opdrachtgever Bot Bouw monteerden de Falco monteurs etage fietsenrekken uit de FalcoLevel Premium+ serie. Dit fietsenrek is uitermate geschikt voor plekken waar weinig ruimte is maar toch veel fietsen gestald moeten worden: door het dubbellaags systeem wordt verdubbelde capaciteit geraliseerd op hetzelfde aantal vierkante meters. De Premium+ is modulair, dat wil zeggen dat de rekken oneindig met elkaar gekoppeld zijn. De goten van de FalcoLevel Premium+  zijn gemaakt van aluminium. Het gebruik van dit lichte materiaal zorgt met name voor een reductie van het tilgewicht. Overtuig uzelf van het gebruikersgemak van dit etagerek en bekijk hier de productdemo. De Premium+ is nu ook verkrijgbaar inclusief geintegreerd oplaadpunt voor de e-bike.

Falco ontwerpt, ontwikkelt en produceert in eigen beheer en dat maakt het mogelijk om al uw ideeën te bespreken. Ook transport en montage is in eigen beheer; dat betekent één aanspreekpunt en dus meer gemak voor u! 

Bezig met fietsparkeer oplosingen bieden aan uw klanten of medewerkers? Vraag advies aan onze projectadviseurs: info@falco.nl of bel +31 546 55 44 35

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!