Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat Week 9: fietskluizen bij Het Spectrum Maassluis

Week 9: fietskluizen bij Het Spectrum Maassluis
Week 9: fietskluizen bij Het Spectrum Maassluis
Montage project van de week 4 mrt 2022

Voormalig basisschool Het Spectrum in Maassluis is omgebouwd tot een appartementencomplex. Voor de bewoners zijn er, in opdracht van Bouw- en Aannemingsbedrijf de Haas, kleine bergingen geplaatst waar bijvoorbeeld de fietsen in geparkeerd kunnen worden. 

In totaal 9 bergingen bieden ruimte voor 2 fietsen per vak. De binnenwerkse afmeting van één kluis is 200x145 cm en de hoogte is 130 cm. Het dak is van aluzinc damwandprofiel en loopt licht schuin af naar achteren. Elke berging kan worden afgesloten met een enkele deur, uitgevoerd met cilinderslot. De wandbekleding is van hardhouten belatting.

Deze bergingen cq fietskluizen zijn zogenaamde specials. De kluizen zijn gebaseerd op de standaard fietskluizen uit het Falco assortiment en in overleg met de opdrachtgeven geheel aangepast naar de wensen van de gebruiker. Want met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder één dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen is het namelijk relatief eenvoudig om bestaande standaard producten iets aan te passen of een totaal nieuw product te ontwerpen. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Door onze VCA gecertificeerde monteurs werd ook dit project veilig opgebouwd en opgeleverd. Falco is uiteraard in het bezit van het EN 1090-1:2009/A1:2011 certificaat. Sinds 22 februari 2022 beschikt Falco over het certificaat Approved Self Assessment van de veiligheidsladder. De Veiligheidsladder stimuleert het veiligheidsbewustzijn en bewust veilig handelen. De Veiligheidsladder biedt kaders voor veilig werken voor bedrijven die in diverse sectoren werkzaam zijn. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen opdrachtgevers, opdrachtnemers of leveranciers.

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!