Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat Week 8: Groene fietsenstalling bij IKC El Habib, Maastricht

Week 8: Groene fietsenstalling bij IKC El Habib, Maastricht
Week 8: Groene fietsenstalling bij IKC El Habib, Maastricht
Montage project van de week 26 feb 2021

Deze week een montageproject in Maastricht. Er werd een fietsoverkapping geplaatst tussen twee bestaande bergingen; de overkapping werd dus gerealiseerd zonder zijwanden! Omdat Falco alles in eigen huis produceert en ook montage door Falco monteurs gedaan wordt, is een zogenaamde SPECIAL op maat gemaakte stalling in vrijwel iedere opstelling mogelijk.

De stalling is gebaseerd op de FalcoLok serie en heeft een achterwand van aluzinc damwand beplating en de voorzijde is van geperforeerd staalplaat. Alle staal is gepoedercoat in de huiskleuren van El Habib: RAL 6005, kleur groen. Het dak is van aluzinc profielplaten en de overkapping is afsluitbaar middels een deur met slot. Binnen in de overkapping is LED verlichting incl. bekabeling aangebracht. Alles werd netjes opgeleverd want ook het herbestraten was inclusief.

Meer weten? Bel dan +31 546 55 44 35, stuur een e-mail aan verkoop@falco.nl of maak (tijdens kantooruren) gebruik van de handige chatfunctie op de website. Meer voorbeelden van SPECIAL overkappingen vind u hier.

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!