Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat Week 50: FalcoLok bij nieuwe pand Kees Smit Tuinmeubelen

Week 50: FalcoLok bij nieuwe pand Kees Smit Tuinmeubelen
Week 50: FalcoLok bij nieuwe pand Kees Smit Tuinmeubelen
Montage project van de week 17 dec 2021

Op het XL Businesspark in Almelo wordt binnenkort het nieuwe onderkomen van Kees Smit Tuinmeubelen opgeleverd. In het pand van 30.000 m2 zullen de verschillende afdelingen, die nu nog op verschillende locaties gevestigd zijn, samengevoegd worden. Een grote, overdekte fietsenstalling voor het personeel, waarbij de fietsen beschermd zijn tegen wind, weer en vandalisme, is dan geen overbodige luxe!

Fietsoverkapping

De overkapping uit de FalcoLok serie met een afmeting van 5x18 meter is geproduceerd in onze fabriek in Vriezenveen en in Almelo gemonteerd door de VCA gecertificeerde Falco monteurs.  De FalcoLok serie is standaard uitgerust met een dak van aluzinc damwandplaten. De dakrand en gehele constructie is van thermisch verzinkt staal om een lange levensduur te garanderen. De overkapping heeft een hardhouten belatting en werd opgeleverd compleet met LED verlichting en bewegingsmelder.

Fietsenrekken

Wat fietsparkeren betreft: er is een gekozen voor de FalcoSound fietsenrekken. Met de FalcoSound kunnen allerlei soorten fietsen, van wielrennersfiets tot mountainbike, gestald worden in het fietsenrek. Door een aantal FalcoSound fietsenrekken uit te breiden met oplaadpalen wordt ook de e-biker in de gelegenheid gesteld om de fiets te stallen en tegelijkertijd op te laden!

Tot slot staan er een aantal FalcoLean aanbeugelbeugels in de overkapping. Deze aanleunbeugel geeft het personeel de gelegenheid om bromfiets of scooter netjes en ordelijk te parkeren.


Meer informatie

Voor meer informatie of vragen over onze FalcoLok-500 fietsenstalling en fietsenrekken of contact met ons opnemen op info@falco.nl of via de chat. Telefonisch zijn wij bereikbaar op +31 546 55 44 35. Wij geven u graag advies!

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!