Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat Week 5: Straatmeubilair bij Gezondheidscentrum Zonnehoed, Wierden

Week 5: Straatmeubilair bij Gezondheidscentrum Zonnehoed, Wierden
Week 5: Straatmeubilair bij Gezondheidscentrum Zonnehoed, Wierden
Montage project van de week 4 feb 2022

Bij de bouw van het nieuwe Gezondheidscentrum Zonnehoed in Wierden nam Loonbedrijf Dekker uit Vriezenveen het grondwerk voor haar rekening. Voor de inrichting van de buitenruimte rondom het Gezondheidscentrum schakelde Dekker de ervaring en expertise van Falco Straatmeubilair in: “Het duurzaam inrichten van uw buitenruimte met producten die uitblinken in functionaliteit en vormgeving” is al sinds jaar en dag de missie!

Straatmeubilair

De FalcoSway buitenbank is een solide zitbank met FSC®-gecertificeerd hardhouten belatting. De staaldelen van deze bank zijn gepoedercoat in RAL 9005, diepzwart. Andere RAL-kleuren zijn uiteraard mogelijk! Ook verkrijgbaar zonder rugleuning. Op zoek naar andere modellen banken? Naast de traditionele buitenbanken vindt u in ons programma straatmeubilair: boombanken, picknicksets, zitelementen met of zonder plantenbakken etc. Neem contact op voor de vele mogelijkheden!

 

Fietsparkeren

De FalcoForce beugel is een nieuw model! Een functionele fietsaanleunbeugel met een speels uiterlijk door de knik in het ontwerp van de fietsbeugel. Ook deze beugel is gepoedercoat in RAL 9005, diepzwart. De FalcoForce is ook verkrijgbaar met oplaadpunt; om de e-biker de mogelijkheid te geven om zijn of haar fiets op te laden. Falco biedt een ruim assortiment fietsaanleunbeugels met verschillende materialen en diverse formaten en vormen, deze productvariant is ook verkrijgbaar zonder oplaadpunten.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!