Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat Week 5: 2-Delige overkapping met dubbele draaideur

Week 5: 2-Delige overkapping met dubbele draaideur
Week 5: 2-Delige overkapping met dubbele draaideur
Montage project van de week 2 feb 2023

Voor het montageproject van de week gaan we dit keer naar Doetinchem, Daar is een vandalismebestendige FalcoLok-500 overkapping geplaatst door onze VCA gecertificeerde monteurs. De FalcoLok wordt ook hier ingezet als fietsenberging.

Eindeloze mogelijkheden

De FalcoLok serie is al ontelbare keren in heel Nederland geplaatst, toch zal elke overkapping uniek zijn omdat deze overkapping geheel naar eigen keuze en smaak op is te bouwen. De FalcoLok overkapping is namelijk zowel in de breedte als in de diepte onbeperkt uit te breiden en samen te stellen als berging. U heeft dus keuze uit vrijwel elke afmeting! Ook voor de wandbekleding is veel keuze. Het meest wordt open latwerk toegepast. Maar steeds meer wordt de overkapping bekleed met andere materialen: traliehekwerk, geperforeerde vlakke staalplaat, gepotdekselde profielplaat, volkunststof panelen, horizontale belatting, polycarbonaat, houten overlap schroten etc. etc. Klik hier voor een overzicht. De bekleding wordt altijd gemonteerd op een oersterk thermisch verzinkt stalen frame. Uiteraard heeft u de mogelijkheid om het stalen frame te laten poedercoaten in een RAL kleur waarbij keuze is uit 190 kleuren! Vervolgens kiest u voor een enkele of dubbele (schuif)deur, af te sluiten met een cilinderslot of met een paslezer. Of u kiest voor een brede deur wanneer er scootmobiels of andere brede voertuigen zoals bakfietsen of motors gestald gaan worden. Een open overkapping is uiteraard ook mogelijk! En dan hebben we het nog niet gehad over de keuze voor een sedum dak, LED verlichting of zonnepanelen. De mogelijkheden zijn legio om een overkapping geheel naar uw smaak af te leveren.

Wat kunnen wij voor u betekenen

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op en bel +31 546 55 44 35 of mail naar info@falco.nl. Liever chatten? Ook dat is mogelijk. Klik daarvoor op de geelgroene balk rechts onderin uw scherm.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!