Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat Week 49: Nieuwe overkappingen bij Hockeyclub Son en Breugel

Week 49: Nieuwe overkappingen bij Hockeyclub Son en Breugel
Week 49: Nieuwe overkappingen bij Hockeyclub Son en Breugel
Montage project van de week 10 dec 2021

Dat de FalcoLok één van de meest verkochte overkappingen uit ons proramma is, heeft u al vaker kunnen lezen. Ook deze twee uitvoeringen, gemonteerd in Son en Breugel, komen weer voort uit de Lok serie: dit keer zijn de wanden van geperforeerd staalplaat, gepoedercoat in RAL 7016 antracietgrijs. De voorzijde is open. 

Made in Holland

De twee fietsenstallingen met een afmeting van 300x150 cm zijn geplaatst op de parkeerplaats van Hockeyclub H.T.C. Son en geeft bezoekers en sporters de gelegenheid om de fiets droog te stallen. Naast perfoplaat kan gekozen worden uit een ruim aanbod wandbekledingen zoals bijvoorbeeld hardhouten belatting, Trespa bekleding, traliepanelen etc. Ook combinaties van deze materialen in één overkapping zijn mogelijk. Bijvoorbeeld een hardhouten belatting gecombineerd met traliepanelen. Want Falco ontwerpt, ontwikkelt en produceert de FalcoLok overkappingen in haar eigen fabriek. Dat maakt het mogelijk ook ‘op maat’ voor u te produceren. Falco-producten zijn solide, duurzaam en uitstekend bestand tegen invloeden van het weer en kunnen tegen een stootje.

Overkapping voor uw terrein?

Wilt u een overkapping voor uw terrein, neem dan contact op met Falco voor een advies op maat. Onze projectadviseurs helpen u graag, ook op locatie! Bel +31 546 55 44 35 of email naar verkoop@falco.nl.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!