Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat Week 48: Ronde FalcoSinus boombanken en FalcoLinea XXL zitelement

Week 48: Ronde FalcoSinus boombanken en FalcoLinea XXL zitelement
Week 48: Ronde FalcoSinus boombanken en FalcoLinea XXL zitelement
Montage project van de week 29 nov 2019

Het schoolplein het Montessori Lyceum in Amsterdam kreeg afgelopen week een upgrade! Falco monteurs plaatsen er vier ronde boombanken, één groot zitelement inclusief plantenbakken en drie stuks afvalbakken. 

Ronde boombank FalcoSinus

De ronde bank met rugleuning aan de binnenzijde heeft een diameter van 300 cm en is pgebouwd uit 4 elementen van 90º. De bank is voorzien van stalen banksteunen (8 stuks) en de staalconstructie is gepoedercoat in RAL 7016, antracietgrijs. De FalcoSinus is verkrijgbaar in verschillende radii en hoeken waardoor diverse opstellingen mogelijk zijn. 

FalcoLinea XXL zitelement

FalcoLinea XXL zitelement is al vele malen elders met succes geleverd en geplaatst. De XXL zitbank is geen standaard bank met vastliggende afmetingen maar wordt geheel naar wens van de klant ontworpen en geproduceerd. De comfortabele zitbank is voor het Montessori Lyceum voorzien van niet één maar twee geintegreerde plantenbakken. Ook bij deze bank is de staalconstructie gepoedercoat in RAL 7016. Verschillende FalcoLinea XXL opstellingen zijn geplaatst op diverse locaties. Bijvoorbeeld in Hengelo (Overijssel),  Zwolle en  in Rijswijk.

FalcoJona afvalbak

De FalcoJona is de sterk afvalbak van Falco. Ontworpen door ipv Delft in nauwe samenwerking met Falco en gemaakt in onze fabriek in Vriezenveen, is deze afvalbak een sterk staaltje straatmeubilair. 

Schoolplein in richten

Ook toe aan een upgrade van uw schoolplein? Wij verzorgen uw project van begin tot eind! Neem voor meer informatie contact op via de mail; info@falco.nl of telefoon: +31 546 55 44 35. Of kijk op Pinterest op ons bord: Schoolplein inrichten.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!