Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat Week 48: Fietsoverkapping op maat voor ChipSoft, Amsterdam

Week 48: Fietsoverkapping op maat voor ChipSoft, Amsterdam
Week 48: Fietsoverkapping op maat voor ChipSoft, Amsterdam
Montage project van de week 2 dec 2022

Is het mogelijk om een fietsoverkapping onder de oversteek van een kantoorgebouw te plaatsen? De zuilen, waarop het kantoorgebouw steunt, zouden dan wel dwars door het dak van de overkapping gaan, is dat een probleem? Dat was de vraag van ChipSoft uit Amsterdam die Falco's productspecialist Erik kreeg. En uiteraard was dat geen probleem! Omdat bij ons alles: vanaf het langskomen op locatie door onze productspeciliast tot het maken van een offerte en van productie tot montage door ervaren VCA gecertificeerde Falco medewerkers plaatsvindt. Door ons Technisch Bureau werd een tekening op maat gemaakt en na intensief overleg tussen Dennis en de contactpersoon bij ChipSoft akkoord gegeven op een strakke, op maat gemaakte fietsoverkapping uit de serie FalcoLok

Wandbekleding

Om de fietsenstalling zoveel mogelijk in de omgeving te integreren, werd gekozen voor een glazen wandbekleding. Uiteraard is andere wandbekleding ook mogelijk! De solide stalen construcite is gepoedercoat in RAL 7043. De overkapping heeft een afmeting van 14x4 meter. Met een hoogte van ca. 3 meter past er een dubbellaags fietsenrek in. Gekozen is voor het FalcoLevel Premium etage fietsenrek. In totaal is er plek voor 52 fietsen. Een heel mooi strak resultaat!

Specials

Benieuwd naar het ruime assortiment  standaard fietsoverkappingenbergingenoverkappingen voor compact fietsparkerentransparante overkappingendroogloopoverkappingenluifels en carports? Kijk op www.falco.nl. Of Bekijk ons bord “Bedrijventerrein inrichten” op Pinterest voor voorbeeldprojecten. Op zoek naar een zogenaamde Special? Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder één dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen is het relatief eenvoudig om bestaande standaard producten iets aan te passen of een totaal nieuw product te ontwerpen. Bel +31 546 55 44 35 of mail naar info@falco.nl.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!