Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat Week 47: FalcoLok overkappingen bij SOVAK in Terheijden

Week 47: FalcoLok overkappingen bij SOVAK in Terheijden
107540 overkappingen fietsenberging berging fietsenstalling
Montage project van de week 20 nov 2020

Onze monteurs hebben deze week overkappingen geplaatst bij SOVAK te Terheijden in opdracht van bouwbedrijf Peter Peters BV. In totaal zijn er twee FalcoLok-500 bergingen geplaatst. De overkappingen zijn op maat gemaakt en hebben een afmeting van 5 x 10 meter en 5 x 20 meter. Beide bergingen zijn voorzien van vier dubbele deuren.

FalcoLok-500

De FalcoLok is een vandalismebestendige overkapping. Verder is de FalcoLok 500 ook een zeer flexibele overkapping. Deze overkapping is zowel in de breedte als in de diepte onbeperkt uit te breiden en samen te stellen als berging. Bij de FalcoLok overkappingen kunnen veel soorten wandbekledingen worden toegepast. Het meest wordt gekozen voor open latwerk, zoals bij SOVAK Terheijden.

Op maat gemaakt

De overkappingen worden op maat gemaakt door onze productieafdeling. Ook kunnen specifieke wensen toegepast worden bij de overkappingen. Heeft u vragen over wat de mogelijkheden zijn van de overkappingen? Neem dan gerust contact op met één van onze verkoopadviseurs, zij helpen u graag verder.

107540 overkappingen fietsenberging berging fietsenstalling
107540 overkappingen fietsenberging berging fietsenstalling
107540 overkappingen fietsenberging berging fietsenstalling
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!