Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat Week 46: Uitbreiding overkapping Prinses Maxima Centrum

Week 46: Uitbreiding overkapping Prinses Maxima Centrum
fietsparkeren fietsoverkapping uitbreiden
Montage project van de week 15 nov 2019

Bij het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie staan twee fietsoverkappingen van Falco. Een van de FalcoGamma fietsoverkappingen bleek te klein voor het aantal fietsen dat hier geparkeerd moest worden. Falco heeft hier deze week 6 aanbouwvakken bij aangebouwd. De totale extra lengte is maar liefst 24 meter. De fietsenrekken worden volgende week gemonteerd. Uiteraard zijn de staaldelen van het nieuwe gedeelte gepoedercoat in dezelfde bruingrijze kleur als de bestaande overkapping. 

Uitbreiding bestaande overkappingen

Falco zorgt wel vaker voor een uitbreiding van bestaande (fiets)overkappingen.  Dit is relatief simpel, omdat al onze overkappingen modulair worden opgebouwd. Elke overkapping, of de wandbekleding nu van hout is of polycarbonaat, bestaat uit een beginvak en naar wens worden er een aantal aanbouwvakken bijgeplaatst. Een duurzame oplossing!

In Borculo hebben we een transparante overkapping FalcoGamma uitgebreid en in Rotterdam is bij een houten FalcoLok overkapping een aanbouwvak bijgeplaatst.

Wilt u advies over uw situatie? Onze projectadviseur komt graag langs om te bekijken wat de mogelijkheden zijn. U kunt telefonisch contact opnemen met Falco (+31 546 55 44 35) of via de mail (info@falco.nl).

 

fietsparkeren fietsoverkapping uitbreiding
fietsparkeren fietsoverkapping uitbreiding
fietsparkeren fietsoverkapping uitbreiding
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!