Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat Week 46: Meerdere overkappingen bij Kafra Tilburg

Week 46: Meerdere overkappingen bij Kafra Tilburg
Week 46: Meerdere overkappingen bij Kafra Tilburg
Montage project van de week 19 nov 2021

Kafra Housing heeft in Tilburg haar nieuwste huisvestingslocatie gerealiseerd: LH Tilburg is een nieuw gebouwd complex waar 416 arbeidsmigranten kunnen worden gehuisvest. Het buitenterrein is ingericht met straatmeubilair en overkappingen.

Plek om te roken

Er is gelegenheid om buiten te roken op vijf plekken op het terrein: daar zijn vijf stuks FalcoLite overkappingen geplaatst. Door de transparantie van deze rokersoverkapping blijft de omgeving goed zichtbaar en domineert de overkapping de omgeving niet. Om een schone omgeving te stimuleren zijn buitenasbakken gemonteerd aan de binnenzijde van de overkapping, aan de staanders. De FalcoPito asbakken worden afgedekt met een rooster en hebben een aflopend deel waar de sigaret uitgedrukt kan worden. Via een 3-kant sleutel kunnen de asbakken geleegd worden. Bekijk hier hoe het legen in zijn werk gaat. 

Plek om fietsen te stallen

De FalcoGamma fietsoverkapping kenmerkt zich door de centrale draagkolom die boven uitloopt in twee draagarmen (uithouders) waaronder de fietsen prima gestald kunnen worden. Door het gebruik van helder polycarbonaat als dakbekleding blijft de overkapping open en licht. De fietsen bij LH Tilburg kunnen worden gestald in het al jaren meest toegepaste fietsenrek A-11. In totaal kunnen er 216 fietsen geparkeerd worden. Nog meer fietsen kwijt onder een FalcoGamma overkapping? Kies dan voor een FalcoGamma Level overkapping en FalcoLevel Premium etage fietsenrek en parkeer twee keer zoveel fietsen op hetzelfde oppervlak.

Inrichting buitenterrein

Falco kan een buitenterrein niet alleen inrichten met diverse fietsparkeer producten, maar ook met straatmeubilair zoals zitbanken, afvalbakken en verkeersvoorzieningen. Bekijk ons Pinterest bord "Bedrijventerrein inrichten" om voorbeelden te bekijken of vraag onze projectadviseurs om tips!

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!