Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat Week 46: Containerstalling voor bedrijf in Holten

Week 46: Containerstalling voor bedrijf in Holten
112515 overkapping containerberging berging containerstalling
Montage project van de week 13 nov 2020

In opdracht van Transportbedrijf H.ten Brinke heeft Falco een FalcoLok geplaatst bij een bedrijf in Holten. De FalcoLok heeft een afmeting van 5 x 2 meter en zal gebruikt worden als containerstalling.

De FalcoLok bestaat uit stalen dakframes met een stalen goot, aluzinc profielplaten als dakbedekking en het materiaal van de achter- en zijwanden zijn FSC® gecertificeerd hardhouten open latten.

EN-NEN 1090

Falco heeft als missie “het duurzaam inrichten van uw buitenruimte met producten die uitblinken in functionaliteit en vormgeving”. Falco is uiteraard in het bezit van het EN 1090-1:2009/A1:2011 certificaat. Hiermee is Falco in staat voor de stalen constructiedelen (lees overkappingen) een CE-verklaring op te stellen. Hiermee bent U verzekerd van een overkapping die voldoet aan de statische berekening volgens Eurocode EN-1993 NA:NL. Falco heeft hier gekozen voor de zwaarste waardes van toepassing in Nederland. 

Advies

Ons assortiment overkappingen is erg groot, en de mogelijkheden zijn talloos. Onze projectadviseurs voorzien u graag van advies. Dankzij onze eigen afdeling productontwikkeling en moderne productie faciliteiten is het relatief eenvoudig om een fietsoverkapping op maat te ontwikkelen geheel naar uw wens. We zijn bereikbaar via info@falco.nl of +31 546 55 44 35.

112515 overkapping containerberging berging
112515 overkapping containerberging berging
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!