Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat Week 46: Berging bij De Johanneshoeve, Westerhaar

Week 46: Berging bij De Johanneshoeve, Westerhaar
Week 46: Berging bij De Johanneshoeve, Westerhaar
Montage project van de week 18 nov 2022

De Johanneshoeve is een voormalige boerderij en is sinds 2009 een logeer- en vergaderlocatie aan de rand van Twenterand. Gelegen aan het hoogveengebied de Engbertsdijksvenen is De Johanneshoeve een echte uitvalsbasis in de regio Twente van waaruit prachtige fietstochten kunnen worden gemaakt. 

Deze week werd de parkeerplaats opgeknapt: een thuiswedstrijd voor de Falco VCA gecertificeerde monteurs! Een fietsoverkapping, die deels ook gebruikt gaat worden voor eigen opslag, biedt de gasten vanaf nu de gelegenheid hun fiets droog en diefstalveilig te stallen. Er is gekozen voor een afsluitbare FalcoLok-250 berging met een afmeting van 250x400cm met houten belatting. De wanden hebben als basis een stalen frame en de afvoer is ook van staal. De FalcoLok-250 is het kleinere broertje van de grotere FalcoLok-500 fietsoverkapping. De FalcoLok serie is zowel in de breedte als in de diepte onbeperkt uit te breiden.

Falco verzorgt de terreininrichting voor scholen, openbare ruimtes, bedrijven en ook regelmatig voor zorginstellingen. Of u nou op zoek bent naar een overkapping, fietsparkeersysteem, verkeersvoorziening of straatmeubilair; Falco heeft het in het assortiment. Onze projectadviseurs denken graag mee over mogelijke oplossingen. Bel +31 546 55 44 35 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!