Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat Week 45: Plaatsing en opening fietsoverkapping Gorinchem

Week 45: Plaatsing en opening fietsoverkapping Gorinchem
Week 45: Plaatsing en opening fietsoverkapping Gorinchem
Montage project van de week 12 nov 2021

De FalcoTel-C fietsenstalling is een overdekte overkapping van twee stuks enkelzijdige FalcoTel-E overkappingen die tegenover elkaar geplaatst zijn met de open zijden naar elkaar toe. De twee overkappigen worden gekoppeld met een nok. Hierdoor is het looppad overdekt en ontstaat een heel ruime, overdekte overkapping. 

Feesteijke opening 

De stalling is geplaatst bij de nieuwe vestiging van Avres aan de Marconiweg in Gorinchem. De ruim 40 medewerkers hebben nu de mogelijkheid om de fiets droog te stallen. Falco's VCA gecertificeerde monteurs plaatsten de fietsoverkapping op locatie en mochten de stalling feestelijk openen!

Wandbekleding

Zoals te zien op enkele foto's bestaan de wanden uit een stalen frame als basis. Op het stalen frame is open latwerk bevestigd. Echter steeds vaker wordt de overkapping bekleed met andere materialen: traliehekwerk, geperforeerde vlakke staalplaat, gepotdekselde profielplaat, volkunststof panelen, horizontale belatting, polycarbonaat, houten overlap schroten etc. etc.. Klik hier voor een overzicht. 

NEN-EN 1090

Falco heeft als missie “het duurzaam inrichten van uw buitenruimte met producten die uitblinken in functionaliteit en vormgeving”. Falco is uiteraard in het bezit van het EN 1090-1:2009/A1:2011 certificaat. Hiermee is Falco in staat voor de stalen constructiedelen (lees overkappingen) een CE-verklaring op te stellen. Hiermee bent U verzekerd van een overkapping die voldoet aan de statische berekening volgens Eurocode EN-1993 NA:NL. Falco heeft hier gekozen voor de zwaarste waardes van toepassing in Nederland. 

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!