Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat Week 44: overkapping voor container

Week 44: overkapping voor container
110514 overkapping voor conainer
Montage project van de week 30 okt 2020

In opdracht van BAM Bouw en Techniek heeft Falco onlangs een op maat gemaakte FalcoPlana overkapping geplaatst op het buitenterrein van het ziekenhuis in Heerlen. De overkapping heeft standaard een hoogte van 3 meter, voor dit project is de hoogte aangepast naar 2 meter 60. De hoogte is aangepast zodat er precies een container onder past. De FalcoPlana wordt vaker gebruikt voor het stallen van containers of andere bedrijfsmaterialen.

Straatmeubilair

Naast de overkapping zijn er ook twee stalen zitbanken van het model FalcoPerfo geleverd. De zitbanken hebben een rugleuning en zijn gemaakt van geperforeerd staalplaat. Tot slot is er een FalcoJona afvalbak geplaatst naast de bank en de overkapping.De afvalbak heeft een inhoud van 50 liter en is gepoedercoat in de een grijze kleur.

Op maat

 Falco beschikt over een eigen ontwerp- en productie afdeling, hierdoor is het relatief eenvoudig om standaard producten aan te passen naar wens van de klant of iets totaal nieuws te ontwikkelen.

115014 overkapping voor container en zitbanken en afvalbak op terrein van ziekenhuis in Heerlen
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!