Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat Week 43: Buitenbanken op plein Hippolytushoef

Week 43: Buitenbanken op plein Hippolytushoef
Week 43: Buitenbanken op plein Hippolytushoef
Montage project van de week 29 okt 2021

Het plein voor de Roomskatholieke Kerk Hippolytushoef heeft een upgrade gekregen: In opdracht van de gemeente Hollands Kroon is een buitenbank in een halfronde opstelling uit de serie FalcoSinus geplaatst rondom het kunstwerk "Ganzenrij Hippolytushoef". Aan beide zijden naast het kunstwerk staan nog twee stuks FalcoSinus zitbanken: nu in een rechte opstelling. 

Want met de FalcoSinus bankelementen kunnen er unieke opstellingen gemaakt worden. De bank is verkrijgbaar in verschillende radii en hoeken waardoor diverse opstellingen mogelijk zijn. Zo kan de FalcoSinus een boom, of in dit geval een kunstwerk, half omsluiten, maar is het ook mogelijk om een geheel ronde opstelling te plaatsen en is de bank verkrijgbaar met of zonder rugleuning. 

De FalcoSinus bestaat uit FSC®-gecertificeerde hardhouten delen en thermisch verzinkt staal. Het staal is gepoedercoat in RAL 6009, kleur dennengroen. Dit geeft de bank net die extra chique uitstraling. Falco heeft dit straatmeubilair ontworpen, geproduceerd, gepoedercoat en geplaatst.

Vragen of meer informatie? Falco's productadviseurs geven u graag advies! Neem contact op via de chat op www.falco.nl, mail naar info@falco.nl of bel met +31 546 55 44 35.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!