Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat Week 42: fietsparkeren bij duurzaam bedrijf Heemskerk fresh & easy

Week 42: fietsparkeren bij duurzaam bedrijf Heemskerk fresh & easy
111656 fietsparkeren fietsoverkapping overkapping fietsenrek etagerek
Montage project van de week 16 okt 2020

Heemskerk biedt zijn klanten verse producten op basis van groente. Heemskerk streeft ernaar dat hun producten een positieve bijdrage leveren aan de gezonde levensstijl van consumenten. Fietsen naar het werk door medewerkers wordt uiteraard ook aangemoedigd. Het is dan wel belangrijk dat medewerkers hun fietsen veilig en droog kunnen parkeren. Heemskerk heeft de fietsparkeervoorzieningen uitgebreid met twee ruime fietsoverkappingen.Fietsen kunnen nu geparkeerd worden in de verhoogde FalcoPlana en de fietsoverkapping FalcoSpan.

Fietsoverkapping op maat

De FalcoPlana is op maat gemaakt. Op verzoek is de hoogte aangepast zodat fietsen in etagerek FalcoLevel Premium+ geparkeerd kunnen worden. Dubbel zo veel fietsen parkeren op eenzelfde oppervlak!

Elders op het terrein staat een FalcoSpan overkapping. Deze fietsoverkapping is opgebouwd uit drie vakken. Fietsen kunnen geparkeerd worden in fietsenrekken Ideaal 2.0.

Bedrijventerrein inrichten

Medewerkers ook stimuleren om op de fiets naar het werk te komen? Bij Falco vindt u de perfecte fietsoverkapping en/ of fietsenrekken! Bekijk deze pagina  of dit bord op Pinterest.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!