Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat Week 41: inrichting schoolplein Den Haag

Week 41: inrichting schoolplein Den Haag
Week 41: inrichting schoolplein Den Haag
Montage project van de week 15 okt 2021

Bij 's Gravendreef College in Leidschendam is een gedeelte van het schoolplein gererserveerd voor fietsparkeren. De FalcoGrid fietsafscheiding is dé oplossing om fietsen netjes en ordelijk opgesteld te krijgen. Fietsen worden geparkeerd op hun eigen standaard in een speciaal afgebakend terrein. Ook ideaal voor niet standaard fietsen zoals kratfietsen en transportfietsen! Wat betreft fundatie is gekozen voor betonvoeten met een afmeting in tegelformaat (30x30 cm).

Langs de rand van het terrein is een lange zitbank gerealiseerd. De speciaal voor dit project ontworpen opstelling komt uit de FalcoBloc serie en heeft een lengte van ca. 10 meter. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder één dak is het namelijk relatief eenvoudig om bestaande standaard banken iets aan te passen of een totaal nieuw product te ontwerpen. Leg uw idee voor en wij adviseren of het project haalbaar is, geschikt is voor de betreffende buitenruimte en of het budget passend is. 

Alles onder één dak

Falco beschikt over haar eigen transport- en montage afdeling. Onze chauffeur leverde de producten in Leidschendam. Vervolgens werden de producten door een VCA gecertificeerde Falco monteur op de juiste plek ingegraven en herbestraat. Van ontwerp tot productie en van transport tot en met herbestrating: Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren.

Inspiratie

Bezig met schoolplein inrichting en inspiratie opdoen? Bekijk het filmpje op Falco's Youtube kanaal of Falco's Pinterest bord Schoolterrein inrichten !

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!