Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat Week 40: Plaatsen van een overkapping in Duitsland

Week 40: Plaatsen van een overkapping in Duitsland
Week 40: Plaatsen van een overkapping in Duitsland
Montage project van de week 4 okt 2019

In de Duitse gemeente Kabelsketal heeft Falco een fietsoverkapping FalcoTel-D geplaatst. Het gaat om een dubbelzijdige overkapping met een dak van aluzinc.

De FalcoTel-D fietsoverkapping is een grote en ruime dubbelzijdige overkapping. Door haar breedte is de fietsoverkapping oneindig te verlengen. In Duitsland is een basisvak met aanbouwvak geplaatst. De FalcoTel-D heeft geen staanders aan de buitenkant, net zomin als aan de voorzijde. Hierdoor blijft er meer ruimte over om fietsen te stallen. Ook doordat men bij deze fietsoverkapping aan beide zijdes kan stallen zorgt dat voor een betere doorloop.

Falco is uiteraard in het bezit van het EN 1090-1:2009/A1:2011 certificaat. Hiermee is Falco in staat voor de stalen constructiedelen (lees overkappingen) een CE-verklaring op te stellen. Hiermee bent U verzekerd van een overkapping die voldoet aan de statische berekening volgens Eurocode EN-1993 NA:NL. Voor deze overkapping op deze locatie is de sneeuwbelasting 0,87 kN/m².

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!