Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat Week 40: glazen overkapping met banken en asbak

Week 40: glazen overkapping met banken en asbak
108813 rokersoverkapping wachtruimte glazen overkapping buitenbank asbak
Montage project van de week 2 okt 2020

Bij een bedrijf in Oosterhout is deze week een op maat gemaakte FalcoLok overkapping geplaatst. De korte zijde is tegen een gebouw geplaatst. De overige drie wanden zijn bekleed met veiligheidsglas. De overkapping is voorzien van 1 deur. In de glazen overkapping  is een ventilatierooster geplaatst aan de bovenzijde, aan de onderzijde is ook een opening van circa 5 cm.

Straatmeubilair

In de gesloten wachtruimte zijn 3 buitenbanken FalcoBloc zonder rugleuning geplaatst en een asbak van het model FalcoSolid.

EN 1090 certificaat

Falco is uiteraard in het bezit van het EN 1090-1:2009/A1:2011 certificaat. Hiermee is Falco in staat voor de stalen constructiedelen (lees overkappingen) een CE-verklaring op te stellen. Hiermee bent U verzekerd van een overkapping die voldoet aan de statische berekening volgens Eurocode EN-1993 NA:NL. Falco heeft hier gekozen voor de zwaarste waardes van toepassing in Nederland.

108813 glazen overkapping rokersoverkapping rokersruimte buitenbank asbak
108813 glazen overkapping rokersoverkapping rokersruimte buitenbank asbak
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!