Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat Week 40: FalcoLok met traliepanelen en overlap schroten

Week 40: FalcoLok met traliepanelen en overlap schroten
Week 40: FalcoLok met traliepanelen en overlap schroten
Montage project van de week 7 okt 2022

Bij een appartementencomplex aan de Heideparkseweg in Nijmegen, is een grote fietsenberging geplaatst waar de bewoners hun fietsen droog en veilig kan parkeren. De fietsoverkapping is voorzien van verschillende soorten wandbekleding en een draaideur aan beide korte zijden.

FalcoLok fietsoverkapping op maat

De opdrachtgever heeft gekozen voor een FalcoLok fietsoverkapping met een diepte van 500 cm en een breedte van 800 cm. Het dak is opgebouwd met stalen dakframes met geïntegreerde goot en aluzinc profielplaten. Onze overkappingen zijn beschikbaar met verschillende wandbekledingen. De fietsoverkapping die in Nijmegen is geleverd is aan drie wanden bekleed met traliepanelen aan aan één wand bekleed met overlap schroten. De gehele staalconstructie, inclusief de traliepanelen, is gepoedercoat in RAL 1019 grijsbeige.

Fietsenrekken

Gezien de huidige tijd is het belangrijk om een goede gelegenheid te bieden om fietsen veilig te parkeren. Onze projectadviseurs geven graag advies welke overkappingen en welke fietsenrekken geschikt zijn voor welke locatie. Voor vragen of advies kunt u bellen met Falco: +31 546 55 44 35 of e-mailen naar verkoop@falco.nl.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!