Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat Week 4: Fietsoverkapping met belatting in kleur zwart

Week 4: Fietsoverkapping met belatting in kleur zwart
113507 fietsoverkapping berging
Montage project van de week 29 jan 2021

In opdracht van Soweco Nederland werd deze week bij zorgcomplex De Finke in Koudum een FalcoLok fietsoverkapping/berging met zwarte belatting geplaatst. 

De overkapping heeft een afmeting van ca. 3x10 meter en een hoogte van ruim 2 meter en is voorzien van twee afsluitbare schuifdeuren. Middels een tussenwand zijn er twee compartimenten ontstaan: een gedeelte voor te parkeren fietsen en een gedeelte dat dienst doet als containerberging. De wandafwerking van de gehele overkapping is van FSC® gecertificeerde belatting in zwart RAL 9005 gecoat. Bij het gedeelte van de fietsoverkapping is gekozen voor een open belatting terwijl het gedeelte, dat als containerberging dient, voorzien is van overlap schroten. In de ruimte waar de fietsen gestald worden zijn ook fietsoplaadpunten aangebracht voor elektrische fietsen.

Wandbekleding

Bij de FalcoLok serie heeft u keuze uit vele wandbekledingen. Het meest wordt latwerk toegepast. Maar steeds meer wordt de overkapping bekleed met andere materialen: traliehekwerk, geperforeerde vlakke staalplaat, gepotdekselde profielplaat, volkunststof panelen, horizontale belatting, polycarbonaat, houten overlap schroten etc. etc. Klik hier voor een overzicht. De bekleding wordt altijd gemonteerd op een stalen frame.

Weten wat een overkapping kost? Bel +31 546 55 44 35, chat of vraag meer informatie aan.

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!