Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat Week 4: FalcoTel-C combi overkapping

Week 4: FalcoTel-C combi overkapping
Week 4: FalcoTel-C combi overkapping
Montage project van de week 27 jan 2023

Het Hoogheemraadschap van Delfland te Vlaardingen was op zoek naar een ruime, open overkapping. Door twee enkelzijdige overkappingen FalcoTel-E tegenover elkaar te plaatsen met de open zijden naar elkaar toe wordt er een combi gecreëerd. De twee overkappingen worden gekoppeld met een nok. Hierdoor is het looppad overdekt en is de FalcoTel-C combi overkapping ontstaan. Bij deze serie heeft u keuze uit vele wandbekledingen. Het meest wordt open latwerk toegepast. Maar steeds meer wordt de overkapping bekleed met andere materialen: traliehekwerk, geperforeerde vlakke staalplaat, gepotdekselde profielplaat, volkunststof panelen, horizontale belatting, polycarbonaat, houten overlap schroten etc. etc. Klik hier voor een overzicht. De bekleding wordt altijd gemonteerd op een stalen frame.

Afsluitbaar

Het Hoogheemraadschap van Delfland kozen voor een open overkapping. Omdat het relatief eenvoudig is om een bestaand standaard product aan te passen, is het dankzij ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder één dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen ook mogelijk om de FalcoTel-C overkapping af te sluiten middels een deur. Klik hier voor een project in Reeuwijk waarbij de overkapping wordt gebruikt als stalling van fietsen, bolderkarren, skelters en kano's. Maar er is nog meer mogelijk! Wat te denken van een FalcoTel-C overkapping met damwandplaten of een FalcoTel-C overkapping met één zijwand gedeeltelijk dicht om de sociale controle te houden? Neem contact op voor de vele mogelijkheden!

NEN-EN 1090

Na een audit waarin de productiebeheersing van Falco is onderzocht en in overeenstemming is bevonden met de norm, is onlangs ons NEN-EN 1090 certificaat zeker gesteld. U bent hiermee verzekerd dat de stalen constructie van onze overkappingen voldoen aan de statische berekening volgens de zwaarste waardes die van toepassing zijn in Nederland. Naar aanleiding van de audit zijn onze lassers afgelopen week getoetst en gecertificeerd. Lees hier meer over NEN-EN 1090.

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!