Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat Week 39: E-bike parkeren en opladen in gloednieuw stadscentrum Espoo, Finland

Week 39: E-bike parkeren en opladen in gloednieuw stadscentrum Espoo, Finland
Week 39: E-bike parkeren en opladen in gloednieuw stadscentrum Espoo, Finland
Montage project van de week 30 sep 2022

Dat Falco een internationaal bedrijf is met vestigingen in Groot-Brittannië, Denemarken en Duitsland wist u waarschijnlijk al. Maar wist u ook dat de Falco producten op exclusieve basis vertegenwoordigd zijn in 13 Europese landen? Finse vertegenwooriger Elpac Oy heeft al diverse mooie projecten mogen verzorgen. Met name fietsparkeersystemen, etagerekken en fietsoverkappingen zijn er populair. Ook in Finland is de e-bike in opmars.

Het gloednieuwe stadscentrum Lippulaiva in Espoo herbergt o.a. 100 winkels, een kinderdagverblijf, een gezondheidsdiensten, een sportcentrum en een bibliotheek. In de kelder van dit stadscentrum zorgen FalcoLevel Premium+ fietsenrekken voor maar liefst 326 parkeerplaatsen voor fietsen. De oplaadpunten zullen naar verwachting bijdragen tot de verdere ontwikkeling van elektrische mobiliteit in de omgeving. Ook zijn er enkele fietsaanleunbeugels geplaatst: deze beugels zullen fungeren als parkeerplek voor bijv. bakfietsen en cargobikes.

Advies

Informatie ontvangen welk fietsparkeersysteem het beste bij uw locatie past? Weten hoeveel fietsen geparkeerd kunnen worden bij uw bedrijf? Een plaatsingsplan ontvangen voor uw parkeerplek? Neem dan contact op voor advies; bel 0546 55 44 of e-mail naar info@falco.nl

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!