Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat Week 39: Combi overkapping in Leeuwarden

Week 39: Combi overkapping in Leeuwarden
Week 39: Combi overkapping in Leeuwarden
Montage project van de week 1 okt 2021

Al jaren is Falco de vaste leverancier van overkappingen bij autodealer Wensink. Indien men een overkapping nodig wordt per vestiging samen met de Falco projectadviseur bekeken welke overkapping het meest geschikt is. Meestal wordt dan gekozen voor de multifunctionele FalcoGrand overkappingDe overkappingen van Falco worden bij Wensink voornamelijk gebruikt als bergingsruimte voor containers of als fietsenstalling.

Afgelopen week was het de beurt aan de vestiging in Leeuwarden. De overkapping heeft een breedte van ca. 15 meter, een diepte van ca. 4,5 meter en een hoogte van ca. 2,8 meter. De overkapping bestaat uit twee gedeeltes: een open gedeelte en een, met dubbele draaideur, af te sluiten berging. De wanden zijn bekleed met hardhouten latten en het dak is van aluzinc profielplaten.

Op onze website kunt u een offerte aanvraag formulier invullen van de gewenste overkapping , zodat u een gedetailleerde offerte ontvangt. Uiteraard kunt u ook telefonisch of per mail contact opnemen met onze afdeling Verkoop voor advies (+31 546 55 44 35, info@falco.nl).

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!