Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat Week 38: 'Zwevende' fietsoverkapping

Week 38: 'Zwevende' fietsoverkapping
Week 38: 'Zwevende' fietsoverkapping
Montage project van de week 23 sep 2022

Bij het nieuwe gezondheidscentrum in Ede is in opdracht van Van Swaay Projectontwikkeling een strakke, 'zwevende' fietsoverkapping geplaatst.

Onder het brede dak van 540 cm kunnen genoeg ca. 8 fietsen droog geparkeerd staan. De overkapping heeft geen wanden maar dankzij de omheining van traliehekwerk staan de fietsen diefstalveilig! De stalen constructie van de FalcoSpan fietsenstalling is in RAL 7022 gepoedercoat, kleur ombergrijs. Het dak is van aluzinc profielplaten en de overkapping heeft een binnenliggende goot. 

Specialist Fietsparkeren

Op zoek naar een robuuste fietsenstalling voor de fietsen van uw bezoekers of medewerkers? Onze projectadviseurs komen graag bij u langs en vertellen over de mogelijkheden +31 546 55 44 35).

VCA gecertificeerde monteurs

Falco beschikt over haar eigen transport- en montage afdeling. Zijn er producten die voor gemonteerd dienen te worden? Geen probleem, net zomin als monteren op locatie. Met onze VCA* gecertificeerde monteurs  wordt elke fietsoverkapping veilig, en met de juiste hulpmiddelen op de juiste locatie geplaatst.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!