Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat Week 38: Uitbreiden bestaande overkapping

Week 38: Uitbreiden bestaande overkapping
fietsoverkapping overkapping
Montage project van de week 20 sep 2019

In Groningen heeft Falco in opdracht van Aannemingsbedrijf Vedder een bestaande FalcoTel-K overkapping uitgebreid met 1 extra vak FalcoTel-K.

De kopwand van de fietsenstalling is naar rechts verplaatst, zodat er meer ruimte vrijkomt voor leenfietsen. Hiervoor is de bestaande overkapping gedemonteerd en verplaatst. De bestaande overkapping bestaat uit een FalcoTel-K overkapping met 4 vakken. 

Ooit een Falco overkapping geplaatst, maar nu, jaren later, blijkt de overkapping toch niet ruim genoeg? Dan is het wellicht niet nodig om de huidige overkapping af te breken en een geheel nieuwe, grotere overkapping te plaatsen. Zeker niet omdat onze overkappingen duurzaam zijn en lang mee gaan.

Onze overkappingen, of het nu een transparante overkapping betreft of een houten overkapping gaat, worden modulair opgebouwd. De basis is een beginvak en naar wens worden er een aantal aanbouwvakken bijgeplaatst. 

Praktijkvoorbeelden

In Borculo hebben we een transparante overkapping FalcoGamma uitgebreid en in Rotterdam is bij een houten FalcoLok overkapping een aanbouwvak bijgeplaatst.

Wilt u advies over uw situatie? Onze projectadviseur komt graag langs om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

 

fietsoverkapping overkapping
fietsoverkapping overkapping
fietsoverkapping overkapping
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!