Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat Week 37: Fietsafzetting op schoolterrein

Week 37: Fietsafzetting op schoolterrein
montage fietsafzetting school fietsparkeren
Montage project van de week 13 sep 2019

Deze week heeft Falco nieuwe fietsparkeersystemen geplaatst bij het Zone.college ( voorheen AOC Oost en en Groene Welle). Voorheen parkeerden de studenten hun fietsen in ophangbeugels. In de kelder en buitenruimte zijn nu fietsaanleunhekken op maat geplaatst. Deze fietsaanleunbeugels zijn gemaakt uit koker 60 x 40 en fungeren als fietsafzetting. Voor studenten is het duidelijk dat hun fietsen binnen deze ruimtes geparkeerd kunnen worden. 

Falco heeft veel verschillende fietsparkeersystemen in het assortiment.  Een subcategorie zijn de fietsaanleunbeugels, verkrijgbaar in verschillende vormen, afmetingen, kleuren en materiaal.

Naast de standaard ronde fietsaanleunbeugels, bieden wij ook steeds vaker beugels uit koker aan. De aanleunbeugels zijn van staal en zijn thermisch verzinkt. Eerder hebben we bij de sporthal in Almelo en bij een school in Nuenen al beugels uit koker geplaatst.

 

fietsparkeren fietsafzetting fietsaanleunbeugel
fietsparkeren fietsaanleunbeugel fietsafzetting
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!