Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat Week 35: Berging op schoolplein

Week 35: Berging op schoolplein
Week 35: Berging op schoolplein
Montage project van de week 2 sep 2022

In opdracht van Stichting MosaLira zijn de Falco monteurs afgelopen week aan het werk geweest bij Basisschool Het Mozaïek in Maastricht.

Niet standaard

Soms biedt een standaard, eenvoudige berging al de oplossing maar in dit geval is er een zogenaamde SPEC FalcoLok berging geplaatst. Aan één zijde staat de berging namelijk tegen een bestaande muur. Dan is het niet nodig om de overkapping uit te voeren met vier wanden, en zijn drie wanden voldoende. De berging heeft een afmeting van 300x300 cm en een hoogte van 210 cm. De basis van de berging is een verzinkt stalen constructie en wanden zijn van FSC® gecertificeerd hardhouten open latten. Het dak is van aluzinc profielbeplating. De berging is uitgerust met regenwaterafvoer en een bladvanger en een enkele deur die af te sluiten is met een cilinderslot.

FalcoLok serie

De FalcoLok is een vandalismebestendige overkapping. Verder is de FalcoLok 500 ook een zeer flexibele overkapping. Deze overkapping is zowel in de breedte als in de diepte onbeperkt uit te breiden en samen te stellen als berging. De FalcoLok wordt vooral ingezet als fietsenberging. Bij deze serie heeft u keuze uit vele wandbekledingen.

Inrichting schoolplein

Bent u verantwoordelijk voor een veilig en opgeruimd schoolplein? Onze overkappingen en bergingen zijn perfect om fietsen en speelgoed in te stallen. Ook hebben we een ruim assortiment straatmeubilair zoals bankenpicknicksets en afvalbakken. 

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!