Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat Week 34: FalcoQuarter fietsoverkapping van opaal polycarbonaat

Week 34: FalcoQuarter fietsoverkapping van opaal polycarbonaat
Week 34: FalcoQuarter fietsoverkapping van opaal polycarbonaat
Montage project van de week 27 aug 2021

Bij kantoorpand De Meet in Den Bosch zijn twee fietsoverkappingen gerealiseerd. Speciaal aan deze fietsenstallingen is de dak-/wandbekleding: die is van opaal polycarbonaat! Doordat ook de staaldelen gepoedercoat zijn in een witte kleur ontstaan er twee luxe ogende overkappingen die passen in de omgeving. Gaat uw gemeente, instelling of bedrijf ook voor mooi én kwalitatief fiets parkeren?

Overkapping

De overkappingen, met een lengte van 500 cm, komt uit de serie FalcoQuarter. een serie die bekend staat om de ruime binnenmaat waardoor er meer ruimte is voor de fietsen. De dak-/wandbekleding is van polycarbonaat, wat 250 keer sterker is dan glas. Een uitvoering zonder zijwanden behoort ook tot de mogelijkheden

Fietsenrek

In elke overkapping is plek voor 8 fietsen, die diefstalveilig geparkeerd kunnen worden in Ideaal 2.0 fietsenrekkenOp elke wielbeugel van het rek vindt u namelijk standaard een aanbindoog, waarmee de fiets extra beveiligd kan worden middels een hangslot. De rubberen hulzen op de wielklemmen beschermen de voorvork van de fiets tegen beschadiging.

NEN-EN 1090

Falco heeft als missie “het duurzaam inrichten van uw buitenruimte met producten die uitblinken in functionaliteit en vormgeving”. Falco is uiteraard in het bezit van het EN 1090-1:2009/A1:2011 certificaat. Hiermee is Falco in staat voor de stalen constructiedelen (lees overkappingen) een CE-verklaring op te stellen. Hiermee bent U verzekerd van een overkapping die voldoet aan de statische berekening volgens Eurocode EN-1993 NA:NL. Falco heeft hier gekozen voor de zwaarste waardes van toepassing in Nederland.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!