Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat Week 3: Strak gepoedercoate fietsoverkapping in Apeldoorn

Week 3: Strak gepoedercoate fietsoverkapping in Apeldoorn
Week 3: Strak gepoedercoate fietsoverkapping in Apeldoorn
Montage project van de week 21 jan 2022

Aannemersbedrijf Mulder in Apeldoorn had al een Falco overkapping staan. In de loop der jaren was deze echter te klein geworden om alle fietsen en bromfietsen van het personeel te stallen. De vraag aan Falco was om twee dezelfde overkappingen te produceren, leveren en monteren. Geen probleem voor Falco: met ons moderne machinepark, productieafdeling en poedercoatafdeling onder één dak heeft u de mogelijkheid om bestaande standaard producten iets aan te passen, uit te breiden of een totaal nieuw product te ontwerpen! 

De twee stuks overkappingen hebben een lengte van 6 meter en een diepte van ca. 2,5 meter. De wanden zijn van aluzinc profielplaten en zijn gepoedercoat in RAL 3000. Het dak is ook van auzinc en de constructie is van thermisch verzinkt staal: onverwoestbaar! De bestrating werd naderhand, uiteraard ook door de VCA gecertificeerde Falco monteurs, weer netjes in orde gemaakt.

Ook een op maakt gemaakte 'Special'? Falco is de specialist in fietsparkeren! Al ruim 70 jaar ontwikkelt, ontwerpt en produceert Falco haar fietsparkeersystemen en fietsoverkappingen in haar hoofdvestiging in Vriezenveen, Nederland.Samen met de projectadviseurs van Falco, zorgen voor een fietsparkeeroplossing (op maat) voor elke locatie.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!