Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat Week 3: Berging voor buitenspeelgoed bij basisschool

Week 3: Berging voor buitenspeelgoed bij basisschool
113417 speelgoedberging basisschool Nieuw Hessen Aalten
Montage project van de week 22 jan 2021

Opgeruimd staat netjes! Wanneer de kinderen van basisschool Nieuw Hessen in Aalten in februari weer op school komen, zullen ze een solide berging op het schoolterrein vinden met daarin al het buitenspeelgoed netjes opgeborgen. Diefstalveilig en beschermd tegen weer en wind!

De monteurs plaatsten er een FalcoTel-K berging met een afmeting van 3x4 meter. De berging is voorzien van een dubbele deur, goot en hemelwaterafvoer. De FalcoTel-serie bestaat, naast de FalcoTel-K afsluitbare berging, uit een open enkele fietsoverkapping, een open dubbele fietsoverkapping, een fietsoverkapping met overdekt looppad en een luifel.

Ook bezig met schoolplein inrichting? Wat u ook zoekt voor het buitenterrein rondom uw basisschool, middelbare school of hoger onderwijs: Falco heeft heeft diverse producten die speciaal op scholen zijn afgestemd. U kunt voor uw gehele schoolpleininrichting bij Falco terecht. Neem contact op met ons voor meer informatie; bel +31 546 55 44 35 of e-mail verkoop@falco.nl. Op Pinterest kunt u ons bord “Schoolplein inrichten” bekijken om inspiratie en ideeën op te doen.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!