Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat Week 29: Overkapping op schoolterrein

Week 29: Overkapping op schoolterrein
montage overkapping fietsoverkapping berging
Montage project van de week 19 jul 2019

Deze week is op het buitenterrein van De Zeister Vrije School een ruime overkapping geplaatst.

De overkapping bestaat uit een FalcoLok 300 berging en een open aanbouwvak op maat van 5 x 3 meter. De overkapping is afsluitbaar middels een dubbele deur. De houten delen van de overkapping zijn FSC® gecertificeerd. Het dak bestaat uit aluzinc profielplaten. Voordat onze monteurs een overkapping plaatsen, wordt er altijd een tekening aan de klant gestuurd. Zo weet onze klant precies wat er geplaatst wordt. Ook werken we met een checklist om te voorkomen dat de monteurs tijdens de montage voor verrassingen komen te staan.

Falco monteurs hebben de overkapping geplaatst en ook zorg gedragen voor de herbestrating. Falco BV heeft veiligheid voor haar medewerkers en veiligheid op de werkplek hoog in het vaandel staan. Vanaf maart 2001 is Falco in het bezit van het Veiligheids Certificaat Aannemers. Er wordt continue nagedacht over de beste werkwijze, hoe materialen lichter gemaakt kunnen worden en hulpmiddelen. Met onze VCA gecertificeerde monteurs  wordt elke overkapping veilig op de juiste locatie geplaatst. Falco is uiteraard in het bezit van het EN 1090-1:2009/A1:2011 certificaat.

In onderstaande filmpje is te zien hoe de FalcoLok overkapping in elkaar wordt gezet.

 

 

montage overkapping fietsoverkapping berging
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!