Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat Week 29: BSO bussen netjes en diefstalveilig geparkeerd in afsluitbare berging

Week 29: BSO bussen netjes en diefstalveilig geparkeerd in afsluitbare berging
Week 29: BSO bussen netjes en diefstalveilig geparkeerd in afsluitbare berging
Montage project van de week 22 jul 2022

Voor kinderopvangorganisaties is het een uitdaging om zogenaamde BSO bussen diefstalveilig en beschermd tegen alle weersinvloeden te stallen. In samenspraak met Falco's productspecialist, ontwerpafdeling en Stichting Vlietkinderen werden op maat gemaakte bergingen ontwikkeld voor Peuterspeelzaal De Lusthof en Buitenschoolse Opvang Stoer en Robuust in Voorburg. 

Op maat gemaakt

Een 'gewone' berging is uiteraard een prima alternatief, maar deze op maat gemaakte berging, welke geschikt is voor het parkeren van drie BSO bussen, biedt net dat beetje extra! De berging bij De Lusthof heeft namelijk drie compartimenten met elk een eigen af te sluiten deur. De deur is extra breed met 135 cm. In elk compartiment past precies één BSO bus. Bij Stoer en Robuust zal een berging voor vijf BSO bussen komen. 

Falco's overkappingen vindt u in heel Nederland en daarbuiten. Met fietsoverkappingen, transparante overkappingen, scootmobiel overkappingen, droogloopoverkappingen, overkappingen voor opslag of berging is Falco de specialist in overkappingen voor uw buitenterrein en openbare ruimte. Ook voor fietsenstallingen op maat bent u bij Falco aan het juiste adres!

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!