Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat Week 28: Wachtvoorziening Piet Smitkade Rotterdam

Week 28: Wachtvoorziening Piet Smitkade Rotterdam
108124 Wachtruimte Piet Smitkade Rotterdam
Montage project van de week 16 jul 2021

In Stadionpark Rotterdam vinden veel evenementen plaats in De Kuip en in een mogelijk nieuw stadion voor Feyenoord. Al die evenementenbezoekers wil men op een goede manier van en naar dat gebied laten reizen op een manier waarbij reizen met de auto zo veel mogelijk wordt ontmoedigd. Personenvervoer met de watertaxi of waterbus wordt gestimuleerd!

Aan de Piet Smitkade ligt een drijvende stalen constructie waar boten kunnen aanmeren. De voorliggende vlonder is de afgelopen weken voorzien van een overkapping die bestemd is voor wachtende passagiers. De passagiers staan vanaf de start van het nieuwe voetbalseizoen in ieder geval droog!

De wachtruimte heeft een afmeting van ca. 40x5 meter en heeft aan twee zijden glazen wanden. De glazen wanden zijn subtiel bestickerd. De overige twee zijden zijn open. De staalconstructie van de overkapping is gepoedercoat in RAL 7016, antracietgrijs. De overkapping is compleet aangeleverd en gemonteerd met o.a. LED verlichting en een dak dat geschikt is voor sedum.

Alles uit eigen fabriek

Deze luxe wachtruimte is geproduceerd in onze fabriek in Vriezenveen. Ook het poedercoaten is in eigen huis gedaan. Onze VCA gecertificeerde monteurs plaatsten de overkapping op locatie. Wij verzorgen uw project van begin tot eind! Neem voor meer informatie contact via de mail; info@falco.nl of telefoon; +31 546 55 44 35.

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!