Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat Week 28: Fietsparkeren plus e-bike opladen bij Carmel College Oldenzaal

Week 28: Fietsparkeren plus e-bike opladen bij Carmel College Oldenzaal
Week 28: Fietsparkeren plus e-bike opladen bij Carmel College Oldenzaal
Montage project van de week 15 jul 2022

Fietsen netjes en droogparkeren bij een school? En daarnaast ook de gelegenheid om de e-bike op te laden? Bij het Carmel College in Oldenzaal staan meerdere FalcoRail Low fietsoverkappingen in de kleur RAL 5013, kobaltblauw. De fietsen kunnen netjes geparkeerd en eventueel opgeladen worden bij de FalcoForce fietsaanleunbeugels. De beugels zijn ook gepoedercoat in de kleur kobaltblauw.

FalcoRail Low fietsoverkapping

De FalcoRail heeft een transparant karakter: het dak is van glashelder polycarbonaat en de fietsoverkapping heeft geen wanden. Een voordeel is dat de sociale controle mogelijk blijft en de stalling mooi opgaat in de omgeving. De stalen constructie is na het thermisch verzinken gepoedecoat in de huiskleur van het Carmel College: RAL 5013, kleur kobaltblauw. De FalcoRail fietsenstalling is verkrijgbaar in een enkelzijdige of een dubbelzijdige uitvoering. Daarnaast is er een hoge FalcoRail overkapping voor compact fietsparkeren leverbaar wanneer er voor etage fietsenrekken zoals de FalcoLevel Premium of de FalcoLevel Eco gekozen wordt.

FalcoForce fietsaanleunbeugel met oplaadpunt

De FalcoForce is een functionele fietsaanleunbeugel met een speels uiterlijk door de knik in het ontwerp van de fietsbeugel. De beugels zijn voorzien van twee oplaadpunten en zijn ook gepoedercoat in RAL 5013. FalcoForce is ook verkrijgbaar zonder oplaadpunten.

Inrichting schoolterrein

Het inrichten van het buitenterrein van een school of college vraagt om een doordachte visie en kennis van de schoolsituatie. Kijk op www.falco.nl en doe inspiratie op voor uw schoolplein! Of kijk op Pinterest bij het bord Schoolterrein inrichten om Ideeën op te doen. Komt u er niet uit? Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!