Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat Week 27: Transparante fietsenstallig FalcoSail, Wierden

Week 27: Transparante fietsenstallig FalcoSail, Wierden
Week 27: Transparante fietsenstallig FalcoSail, Wierden
Montage project van de week 2 jul 2021

Bij 't Veer in Wierden is een transparante fietsenstalling geplaatst. Er is voor de FalcoSaIl gekozen om zijn grote inloophoogte en diepte. Door de transparante wanden van polycarbonaat gaat de overkapping geheel op in de fraaie omgeving. De stalen constructie is na het thermisch verzinken gepoedercoat in RAL 6012, kleur zwartgroen.

Er staan geen fietsenrekken in het overkapping, toch kunnen er met gemak 4 fietsen geparkeerd worden. Toch op zoek naar fietsparkeersystemen? Falco is de specialist in fietsparkeren. Allerlei fietsenrekken, ook voor kratfietsen, fietsparkeerbeugelsfietsstandaards en ruimtebesparende fietsparkeersystemen zorgen voor een fietsparkeeroplossing (op maat) voor elke locatie.

De FalcoSail wordt vooral ingezet als fietsenstalling maar ook als rookzone of wachtruimte bij bijvoorbeeld bushaltes.

Falco’s  VCA gecertificeerde monteurs plaatsten de overkapping op locatie en droegen zorg voor de herbestrating. Ook op zoek naar een kleine of grote fietsenstalling en benieuwd naar de mogelijkheden? Onze projectadviseurs staan klaar om u te adviseren. Bel +31 546 55 44 35, chat of mail naar info@falco.nl.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!