Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat Week 27: multifunctionele overkapping voor bedrijf

Week 27: multifunctionele overkapping voor bedrijf
108966 overkapping rokersruimte berging fietsenrek fietsparkeren
Montage project van de week 9 jul 2021

In opdracht van Droste Bouwgroep is er een grote overkapping geplaatst op het buitenterrein van Mepal. De overkapping wordt op meerdere manieren gebruikt; als fietsenstalling en ook als rokersruimte en berging.

Overkapping FalcoLok

De populaire overkapping FalcoLok 500 is geplaatst op het buitenterrein van Mepal. Elke Falco overkapping wordt modulair opgebouwd en bestaat uit een begin vak en gewenste aantal aanbouwvakken. Voor Mepal bestaat de overkapping uit 7 vakken. De bekleding van de wanden bestaat uit senzimir verzinkte perfoplaten van 2 mm dik. De voorwand van de rokersruimte is voorzien van glas en de tussenwand is gemaakt van aluzinc damwandprofielplaten. De staalconstructie, perfowanden en damwandprofielplaten zijn gepoedercoat in RAL 9004, een zwarte kleur. Zelfs de popnagels zijn in deze kleur gepoedercoat.
Het materiaal van het dak is aluzinc profielplaten van 1 mm.

Extra opties overkapping

In de overkapping is een enkele deur geplaatst met elektrische dagschootontgrendelaar, voorzien van een deurdranger. Falco heeft ook zorg gedragen voor de verlichting middels vijf armaturen inclusief LED verlichting. Tevens zijn er twee bewegingsmelders geplaatst in de overkapping.

Fietsenrekken

Fietsen kunnen veilig geparkeerd worden in de fietsenstalling. In totaal is er in de overkapping ruimte om 80 fietsen te parkeren in FalcoSound fietsenrekken. Tien fietsenrekken zijn voorzien van een aanbindpaal met oplaadunits.

Falco producten op bedrijventerreinen

Falco heeft veel producten voor het inrichten van bedrijventerreinen, zoals overkappingen maar ook straatmeubilair en verkeersvoorzieningen. Bekijk hier voorbeelden van bedrijventerreinen die door Falco zijn ingericht. Advies nodig? Een van onze projectadviseurs denkt graag met u mee.

108966 overkapping rokersruimte berging fietsenrek fietsparkeren
108966 overkapping rokersruimte berging fietsenrek fietsparkeren
108966 overkapping rokersruimte berging fietsenrek fietsparkeren
108966 overkapping rokersruimte berging fietsenrek fietsparkeren
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!