Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat Week 26: Luxe fietsenstalling met felgroene bestickering

Week 26: Luxe fietsenstalling met felgroene bestickering
Week 26: Luxe fietsenstalling met felgroene bestickering
Montage project van de week 1 jul 2022

Op zoek naar een fietsenstalling die er totaal anders uitziet dan de traditionele houten overkapping? Wat te denken van een fietsenstalling met wandpanelen van veiligheidsglas? Veilighedsglas is tot 250 keer sterker dan 'gewoon' glas. Door het veiligheidsglas blijft de overkapping open en transparant. Dat werkt twee kanten op: door de transparantie domineert de overkapping de omgeving niet én is sociale controle van buitenaf goed mogelijk. Een bijkomend voordeel is dat de gladde wandpanelen zich perfect lenen voor bestickering! Met bestickering van één of meerdere wandpanelen wordt de fietsoverkapping een echte blikvanger en is in één oogopslag duidelijk waarvoor de overkapping dient. Of wat denkt u van een reclame boodschap, een logo of sponsoring!

De fietsenstalling op de foto's hierboven komt uit de FalcoLok-600 serie en heeft een afmeting van 6x4 meter. Met een hoogte van maar liefst ca. 3 meter is de overkapping geschikt voor dubbellaags fietspakeren: binnen in de stalling staan FalcoLevel Eco etage fietsenrekken waarin in totaal 28 fietsen gestald kunnen worden. Tot slot vindt u binnen deze zogenaamde cycle hub een FalcoFiks 2.0 fietsreparatiezuil welke is voorzien van basisgereedschap om kleine reparaties en aanpassingen aan de fiets zelf uit te voeren. Inclusief fietspomp! 

De cycle hub is te vinden bij het Wellington Civic & Leisure Centre in Telford in het Verenigd Koninkrijk. De cycle hub is de start van meer dan 100 beveiligde fietsparkeerplaatsen als onderdeel van een nieuw project van vier fietsknooppunten in en rond Telford. Dochter Falco UK Ltd. staat bekend om de vele cycle hubs die in de loop der jaren al geplaatst zijn in het Verenigd Koninkrijk, die allen hun oorpsprong vinden in onze fabriek in Vriezenveen.

 
 
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!