Back to top

Montage project van de week

Home Straatpraat week 26: Fietsparkeervoorzieningen op parkeerdek in Hoofddorp

week 26: Fietsparkeervoorzieningen op parkeerdek in Hoofddorp
108444 montage overkapping fietsparkeren fietsenrekken
Montage project van de week 26 jun 2020

Op het parkeerdek van winkelcentrum Markthof in Hoofddorp heeft Falco deze week een fietsoverkapping en fietsenrekken geplaatst in opdracht van VMV Projecten.

Fietsenstalling

Op de beteonvloer van het parkeerdek is een FalcoGamma Hi overkapping geplaatst, bestaand uit een beginvak en 6 aanbouwvakken. De FalcoGamma Hi is een moderne overkapping die zich kenmerkt  door de centrale draagkolom die boven uitloopt in twee draagarmen waaronder de fietsen droog gestald kunnen worden. De hoogte van de fietsoverkapping zorgt ervoor  dat men niet hoeft te bukken om de fiets te parkeren.  Door het gebruik van helder polycarbonaat als dakbekleding blijft de overkapping open en licht. Door het open karakter is bijvoorbeeld de sociale controle van buitenaf goed te handhaven.

Fietsenrekken

Falco heeft ook fietsenrekken geleverd voor het parkeren van 60 fietsen. Enkelzijdig fietsenrek van het model A-11 is al jaren het meest toegepaste fietsenrek van Falco en bestaat uit een stalen basisframe met daarop wielbeugels in paperclip vorm. Het fietsenrek is verkrijgbaar in verschillende varianten voor verschillende aantal fietsplaatsen. In totaal heeft Falco 22,5 meter aan fietsenrek geleverd en vastgezet.

Webshop

Fietsenrekken zoals de A-11 zijn eenvoudig te bestellen via onze webshop. Voor het bestellen van meer compleze producten zoals overkappingen, verwijzen wij u graag naar onze afdleing Verkoop ( bereikbaar via info@falco.nl of +31 546 55 44 35).

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

+31 546 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!